Eva Sloupenská | Ojedinělý produkt na českém trhu aneb jak zasít červíky do zákazníkova srdce

WormUP
WormUP

Je normální jíst hmyz? Jaké je to přijít na trh s produktem, vůči kterému má mnoho lidí stále velké předsudky? Zkoušejí Češi rádi nové věci? Jak často se stanou z nedůvěřivých ochutnávačů hmyzích specialit stálí a spokojení zákazníci? Lze skloubit a zároveň i umět oddělit profesní a osobní život, pokud vlastníte s partnerem rodinnou firmu? Dnešním hostem podcastu Ryba smrdí od hlavy je Eva Sloupenská z firmy WormUP.

Časová osa:

0:18 – Přivítání a představení hosta.
0:58 – Představení firmy WormUP a jejích výrobků.
2:16 – Hmyz na jídelníčku – předsudky u nás a ve světě.
4:24 – Jak a proč firma vznikla?
7:47 – Specifická výroba – hmyz jako jateční surovina.
9:15 – Jak se stávají z ochutnávačů zákazníci?
11:52 – Splněný sen originální firmy s velkým množství benefitů.
14:43 – Jak skloubit rodinný a pracovní život?
16:17 – Modul rekonstrukce identity, ventilace napětí, psaní deníku jako způsob terapie.
20:06 – Řešení všech mechanismů fungování firmy.
22:50 – Ochutnávka dvou nových příchutí křupavých červíků.
28:09 – Plány firmy WormUP do budoucna.
30:29 – Závěrečné poselství.